Schilderwerken Van Peteghem

Uit Lokeren

Schilderwerken Van Peteghem

Wij geven uw interieur een verfijnde toets

Schilder die bij de kwaliteit van BOSS paints zweert

Hulp nodig van een ervaren schilder en behanger? Vertrouw dan op de expertise van Lieven Van Peteghem, zaakvoerder van Schilderwerken Van Peteghem uit Lokeren. Lieven staat al jarenlang in de branche en werkt altijd stipt volgens planning. Met kwaliteitsverf van BOSS paints neemt hij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten onder handen. Hij is pas tevreden als u dat bent.

Diverse schildertechnieken meester

Particulieren en bedrijven kunnen Schilderwerken Van Peteghem inschakelen voor schilderwerken (binnens- en buitenshuis), behangwerken en om meubelen te luchtgommen.

Verder hebben we heel wat decoratieve schildertechnieken in de vingers, waaronder Aqua Sensa en Maroc. Zowel voor, tijdens als na de werken staan we u bij met gericht kleuradvies.

WhatsApp Image 2021-09-29 at 10.20.41

Onze diensten

Schilderwerken

Uw muren, ramen, deuren, buitengevels en zelfs tuinmeubelen krijgen een unieke uitstraling dankzij ons sublieme schilderwerk.

Decoratieve schildertechnieken

Gaat u voor een watervaste Aqua Sensa-afwerking, een fluweelzachte Maroclook of een glinsterende ICE-toets? De opties zijn eindeloos.

Behangwerken

Wij frissen uw ruimtes op met papierbehang, reliëfbehang, glasvezelbehang of vliesbehang en zorgen voor een klassevolle look.

Luchtgommen

Om oude en doffe houten meubelen te herstellen, luchtgomt Schilderwerken Van Peteghem die onder lage druk.

Actief in heel Oost-Vlaanderen

Schilderwerken Van Peteghem is actief in het Waasland (bv. Lokeren & Sint-Niklaas) en bij uitbreiding in de volledige provincie Oost-Vlaanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, kan u ons steeds telefonisch bereiken. Benieuwd naar enkele van onze creaties? Neem dan zeker ook eens een kijkje op onze Facebookpagina.

WhatsApp Image 2021-09-29 at 10.18.35
WhatsApp Image 2021-09-29 at 10.20.23

Professionele schilder- of behangwerken laten uitvoeren?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!